Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Visszatér a képernyőre Demcsák Zsuzsa? Ezek a csatornák harcolnak érte

Demcsák Zsuzsa 9 év után mondott fel a TV2-nél. Neve szinte egybeforrt a Mokkával, a reggeli műsor legismertebb sztárja volt.
A majdnem egy évtizedes korszak lezárását itt indokolta.

A Comment:com információi szerint az ősztől megint képernyőn lesz, három tévével is aktívan tárgyal. Aki ennyi ideig dolgozott a képernyőn nehezen hagyja ott, Demcsák Zsuzsáért pedig versenyeznek a csatornák.

Úgy tudják, hogy három lehetséges munkahely jöhet szóba ősztől:
  • TV2: Demcsák és Liptai távozása rosszul érintette a csatornát, ezért szeretnék, hogy a Mokka egykori arca újra náluk dolgozna, de az nem tiszta még, milyen munkára akarják szerződtetni.
  • RTL: a Comment:blog informátorai szerint az RTL is megkereste az egykori műsorvezetőnőt, de nem a reggeli műsorsávba, hanem egy beszélgetős műsorra, amiről szintén nem tudni még semmit.
  • ATV: ez a csatorna több műsorral is meg tudná kínálni. A Start című reggeli műsorban régi barátjával, Vujity Tvrtkoval is dolgozhatna együtt, bár Demcsák kijelentette felmondásakor, hogy nem akar korán kelni. Ezen kívűl ott van még az Egyenes beszéd, a Napló is. Van lehetőség bőven.

Egyelőre ennyit tudunk, bármit friss hírt kapunk Demcsák Zsuzsa vissztéréséről, azonnal beszámolunk róla!

Blikk.hu

Nincsenek megjegyzések