Őszintén vallott pornós múltjáról Aleska Diamond

Öt éve már, hogy Sáfrány Emese felhagyott a felnőttfilmezéssel, ami miatt komoly lelki csatát vívott önmagával.
Aleska a Lokálnak mesélte el, milyen is volt az az időszak, amikor még benne volt a felnőttfilmek világán, de állítása szerint most már nem vágna bele az iparba.

- "Húszas éveimben volt egy-egy mélyebb időszakom, és amikor egyre tisztábban láttam, hogy nem jó úton járok, nagy segítség volt, hogy elkezdtem meditációs táborokba járni. Ott sikerült teljesen megnyugodnom, kikapcsolnom és rengeteget tanultam mások történeteiből is" - mondta.

- "Pont azért jó, hogy mindez megtörtént velem, mert megtanultam máshogy gondolkodni, cselekedni, mindenből pozitívan kijönni. Megtapasztaltam a legalját, aminél rosszabb már úgysem lehet, így meg minek szomorkodjak, minek stresszeljek? Ami öt évvel ezelőtt történt, az a múlt, én is más lettem, a környezetem is. Olyan, mintha nem is velem történt volna ez az egész, idegen számomra az egész felnőttfilmes múltam" - mesélte Emese, akinek azóta hatalmas fordulatot vett az élete. Légtornászedőként dolgozik, könyvet írt, főzőblogot vezet, színészkedik és nemrég még a szerelem is rátalált.

- "Szerelem volt első látásra, és gyakorlatilag az első randink óta elválaszthatatlanok vagyunk: szinte máris együtt élünk" - avatta be a Lokál olvasóit Emese.

Forrás: blikk.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog