Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Sokkoló üzenet! Ez tette tönkre Weisz Fanni kapcsolatát édesanyjával

Egy hónapnyi találgatás után Weisz Fanni tiszta vizet önt a pohárba.
Legnagyobb titkáról rántja le a leplet Weisz Fanni a saját életéből készült színdarabban, ugyanis a siket modell egy megható nagymonológban üzen a darab végén édesanyjának, amelyből kiderül, mi okozhatta a két nő közötti viszályt - írja a Lokál.

A Lokál Extra birtokába jutott exkluzív részlet szerint Fanni szeretett volna végre kitörni édesanyja túlzott féltésének kötelékéből, és minden vágya volt, hogy elkezdhesse közös életét szerelmével, a kosárlabdázó Hajmásy Péterrel.

„De tudod, volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy »betegnek«, aki mindig mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek…” – üzeni édesanyjának Fanni a Szavak című színdarab utolsó nagymonológjában, amelyet teljes egészében június 9-én a Játékszínben láthatnak a nézők.

Nincsenek megjegyzések