Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A botrányhős vlogger felajánlotta barátnőjének a barátja f@rkát

A botrányairól ismert YouTuber ismét nagy port kavart.
Leana Nersesian a YouTubera készít videókat, amik már korábban is sok embernél kiverték a biztosítékot. A mostani videójában arról beszélt, hogy olyan jóban van a barátnőjével, hogy azt is megengedi neki, hogy a barátjával szexeljen.

"Bízom Emilyben, így arra gondoltam, hogy mókás lenne - mondta Lena. A lányok mindent megosztanak egymással a szexuális életükről, ez vezetett ahhoz, hogy végül a barátjával engedte ágyba bújni a barátnőjét.

- Emily már több képet is látott Adam péniszéről, mindent tud a szexuális életünkről. Most már nem kell neki mesélnem, nyugodtan kipróbálhatja Adamet.

A lányok videóját már több mint 7 millióan nézték meg, de a legtöbb hozzászólás szomorúnak nevezte az egészet. A videóban később megjelenik Adam is, hogy felkészüljenek az akcióra.

Miután legurítanak néhány pohárral, Adam kikapcsolja a kamerát, a többit pedig már az emberek fantáziájára bízták.

A hozzászólók megdöbbenve álltak a videó előtt: volt aki nem értette, hogy hogy válhatnak a lányok ilyenné, illetve egyikük azt is megkérdezte, hogy ez hogy lehet fent az oldalon.

Nincsenek megjegyzések