Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

18+ Így szeretkezz az asztalon. Pontos instrukciók

Egy szakértőt kérdeztünk.
Szeretkezni csodálatos, de mindig az ágyban csinálni unalmas. Szexfelmérések szerint a legtöbb nő szívesen kipróbálná, milyen az asztalon szexelni, amikor ő a bútor tetején ül terpeszben, a férfi pedig állva hatol belé. Szexológusok szerint ez a pozíció kedvez a nő orgazmusának, hiszen a csikló így jól izgatható. Viszont nem minden asztal alkalmas a szexre. Megkérdeztünk egy asztalos, milyen asztalon érdemes szeretkezni, mert ki tudná nála jobban, mit bír ki egy bútordarab?

1. Magasság

Az asztal a férfi csípőjéig érjen, vagyis a konyhaasztal a legmegfelelőbb (kb. 75 cm). Alacsonyabb férfi esetén egy íróasztal is megfelel (kb. 70 cm). Legjobb, ha az asztal a fal mellett áll, így nem tudjátok eltolni a helyéről szex közben.

2. Az asztallap

Semmiképp se üveg asztalon szeretkezzetek, az túl csúszós lehet. Nem szerencsés olcsó asztalon egymásnak esni, mert ezek gyatra minőségű fából, sokszor faforgácsból készülnek. Nem az a baj, hogy a szálka a popsidba áll - nagyon hangos, ahogy a tested hozzáütődik, mivel nem tömör fa.

3. Asztalláb

A túl vékony vagy elvékonyodó asztallábak nem túl stabilak. Azt sem árt ellenőrizni, meg vannak-e húzva eléggé a csavarok, nehogy menet közben baj történjen...

Nincsenek megjegyzések