Így rázza a pici popóját Dér Heni az új klipjében: "Háromra mindenki meztelen"

Dér Heni új videoklippjében egy eddig ismeretlen, új oldaláról is bemutatkozik. Az ismert énekesnő csodálatos hangját már mindenki ismeri, azonban új számában rapper tudását is megcsillogtatja.
Dér Heni a  „Szemtelen” című szerzeményt Burai Krisztiánnal és G.W.M-el közösen írta. Az énekesnő eddig is sokat dolgozott Krisztiánnal, hiszen a tehetséges fiatalember zenei pruducerként is elismert a szakmában. Mindkét fiú népszerű rapper, youtube nézettségük rekordokat döntenek.

A dalhoz forgatott videóklipp igazi bulihangulatot teremt, mind hangzásában, mind látványvilágában. Heni ezzel az igazi fiatalos, lázadó dallal búcsúztatja huszas éveit és egyben egy korszakot is lezár az életében, a jövőben már más témájú dalokra szeretne koncentrálni.


A videó rendezője Gráf Péter, Heni vele is előszőr forgatott, azonban első pillanatban megtalálták a közös hangot.  Az image klipp egy életérzést közvetít, belekóstolhatunk, hogyan buliznak a mai fiatalok.

Nagyon örülök, hogy elkészült ez a dal és klipp, élveztem minden pillanatát. Igazi profi csapattal dolgozhattam és talán egy új oldalamat is meg tudtam mutatni- mesélte az énekesnő.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog