Százmillió forintot gyűjtött össze a fiának Gesztesi Károly!

A színész köszöni szépen, jól van, színházi munkákból és titkos vállalkozásaiból él.
Egy budapesti szállodában van Gesztesi Károly irodája és állandó székhelye, innen irányítja a szakmai és a magánéletét is. A színész jelenleg legnagyobb fia, Gesztesi Máté új filmjét menedzseli, a forgatáshoz pedig rengeteg pénzt gyűjtött össze.

A színészkedés mellett üzletemberként tevékenykedik, több vállalkozása is van, ám azt, hogy ezek milyen típusú üzletek, nem árulja el.

“Oligarcha vagyok! Felvállaltam! Minden üzletem teljesen legális, adózom is. Jó érzékkel nyúlok a dolgokhoz, ezért vagyok sikeres.”

Most kalapáltam össze például százmillió forintot a fiam, Máté forgatókönyvére, amit ő írt. 

Ez a film az apa-fia kapcsolatról szól, még Bereményi Géza is azt, mondta, hogy nagyon jó az ötlet” – jelentette ki Gesztesi a Borsnak.

A színész jelenleg A miniszter félrelép című színdarab egyik szerepét próbálja, bár először nemet mondott a munkára.

“Három hétig rágtam magam rajta… Hiába olvastam, egyszerűen nem tudtam megtanulni a szöveget. Addig pedig nem mertem igent mondani, míg 129 oldal nincs a fejemben.

A végén már két súgó dolgozott velem, úgy sem ment.

Mindezek után Törökországba utazott azért, hogy kicsit kiszellőztesse a fejét. Szándékosan olyan nyaralóhelyet választott, ahol nincsenek magyar vendégek, ám csalódnia kellett: már az első este összetalálkozott Kucsera Gáborral.

Ennek ellenére sikerült megtanulnia a darab szövegét, a munka eredményét pedig a Belvárosi Színházban láthatják majd a rajongók.

Forrás: Ripost
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog