Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Újra pezseg a szódabikarbóna: Hableány fürdővízért őrül meg a net

Ellazítja az egész tested, feltölt, és levezeti a feszültséget egy stresszes nap után. És nem fogod elhinni, milyen egyszerű!
A stresszes munkanapok végén lelazít és megnyugtat egy forró fürdő; biztos te is merültél már órákra a habokba. Még az is lehet, hogy elképzelted, hogy sellőt játszol, mint gyermekkorodban. Ezt most is megteheted: egy felnőtt nőnek is kijár, hogy az egyébként rutinszerű fürdésbe vigyen egy kis varázslatot.

Ez a rituálé nemcsak abban segít, hogy átélheted az igazi sellő-élményt, de megnyugtatja az idegeidet és ellazítja az izmaidat is, ráadásul rengeteg jótékony ásványt és bőrtápláló vitaminokat juttatsz be bőrödön keresztül a szervezetedbe. 

Az összetevők tele vannak antioxidánsokkal, ráadásul csodaszép színűre festik a fürdővizedet, amitől igazán az óceánban érezheted magad. A legjobb az egészben, hogy a jó kis hableány fürdőért mindössze a drogériába kell beugrani, de lehet, hogy az is elég, ha alaposan körbenézel a konyhádban.
Hozzávalók

450 gramm Himalája só
450 gramm szódabikarbóna
34 gramm holt-tengeri iszap por
10 gramm spiriluna alga por
12 csepp zöld grépfrút olaj

Csak össze kell keverned az összetevőket, beleöntened a kádba, és máris elmerülhetsz az illatos, forró fürdőben. Csodaszép zöldre változik majd a víz; neked már csak csobbannod kell, és a végére garantáltan kisimult leszel!

Nincsenek megjegyzések