Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Beismerte! Tinilányokkal szexel a TV2 sztárja, pedig mindegyikük a lánya lehetne

Kirobbanó formában van, tapadnak rá a nők.
Legutbbi szakítása után nincs tartós párkapcsolata az Édes Élet sztárjának, Pintér Tibornak. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy rendre magányosan kellene álomra hajtania a fejét. Sőt!

– Szingli vagyok, várom azt a nőt, aki megérint lelkileg, és végre komoly kapcsolat szövődhet köztünk. Rengeteget dolgozom, túl sok időm nincs a csajozásra. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy számomra a munka maga a társkeresés. Előadások után nagyon sok csinos lány odajön hozzám gratulálni. Ez kiváló lehetőség az ismerkedésre" - árulta el a Ripostnak a Lovas Színház vezetője, de intim titkairól is vallott, elárulta, hogy legtöbbször tizennyolc-húszéves lányok fordulnak meg az ágyában.

– Nekem tulajdonképpen csak ki kell választanom, melyik hölgy tetszik. Nemcsak a nézők között, hanem a közösségi oldalakon is akad elég jelentkező. Megválasztom, hogy kivel bonyolódom kalandba, esetleg kapcsolatba! Fontos, hogy mentálisan is egészséges legyen, és megértse, hogy sokat dolgozom, kevés a szabadidőm. - írja a blikk.

Nincsenek megjegyzések