Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kemény dolog derült ki Harry herceg szerelmének családjáról. De mit szól ehhez a királynő?!

Nem­so­kára Meg­han Markle-lel bővül a brit ki­rá­lyi csa­lád. Az ame­ri­kai szí­nésznő sze­mé­lyé­ben pedig egy rab­szolga déd­uno­kája válik her­ceg­névé. Ha a fiatalok összeházasodnak, a királyi család egy nagyon színes családfával rendelkező taggal bővül.
Meghan apai ágon ír és holland bevándorlók gyermeke, édesanyja családja viszont egykor rabszolgaként dolgozott az amerikai gyapotföldeken. A család csak 1865-ben nyerte el a szabadságát, ekkor a családfő a Wisdom (Bölcsesség) vezetéknevet választotta a maguk számára. A felmenői között vannak afro-amerikaiak és kreolok is. Családjában több fizikai munkás és tanár is található - írja a Ripost.

Meghan már gyerekkorában tudta, hogy színésznő lesz: édesapja, Thomas elismert hollywoodi fővilágosító, annak ellenére, hogy színvak. Édesanyja, Doria Ragland pedig sminkesként dolgozott több produkcióban is. Nemcsak ő dédelgetett színésznői álmokat: féltestvére, a nála 16 évvel idősebb Samantha is erről álmodozott. Thomas azonban végig Meghant támogatta, emiatt a testvérek sokszor összevesztek, évek óta nem is beszéltek egymással. Meghan korábban azt nyilatkozta, hogy nem volt mindig könnyű egy fehér bőrű apa és egy afro-amerikai anya lányának lenni.

Nincsenek megjegyzések