Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hajdú Péter elmondta, hogyan állnak most Sarka Katával

Hajdú Péter a Lokálnak beszélt arról, hogyan áll a válás Katával, hogy telt a nyár a gyerekekkel.

A producer elmondta, hogy bár amióta szakítottak Eszterrel, újra szingli, de ez nem jelenti azt, hogy lefújnák a válást Katával, akinek új párkapcsolata van. Sőt, arról is mesélt, hogy a gyermekeik is hozzászoktak már az új helyzethez, és édesapjuk előtt nem hozzák szóba édesanyjuk és új párja kapcsolatát.

– Annyit tudok, hogy a gyerekeim elmentek tíz napra Katával és a szüleivel nyaralni, de a többi részlet nem érdekel. A gyerekeim nagyon okosak, nem pletykálnak, de én sem kérdezem és faggatom őket, és nem is követem az édesanyjuk dolgait. Csak egyetlen dologra koncentrálok: ha velem vannak, jól érezzék magukat – fejtette ki Hajdú, aki az is elárulta, miért halogatják még mindig a válást.

– Egyrészt nem gondolom, hogy a papír a legfontosabb egy válásnál, hiszen egyéb más tekintetben elváltunk egymástól Katával. Másrészt pedig arra törekszem, hogy mindenben meg tudjunk állapodni, és ha mindez megtörtént, akkor majd elválunk – mondta a showman.

Nincsenek megjegyzések