Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hamarosan lánykérés! Jöhet a baba a TV2 sztárpárjánál

Nemcsak pár, hanem igazi család lesznek.
Már semmi akadálya hogy megfoganjon a szépséges Kulcsár Edina és kedvese, Csuti első babája. A szerelmespár hamarosan a lánykérésen is túlesik - írja az ACNews.

– Leálltunk a gyógyszerszedéssel, ezért bármikor jöhet a baba. Figyelünk rá, ha megtörténik, aminek meg kell történnie, minden a legnagyobb rendben legyen és a magzat is egészségesen fejlődjön” – árulta el büszkén az egykori szépségkirálynő kedvese. Edina ehhez hozzátette: ő is szárnyal a boldogságtól, és alig várja, hogy Csuti felesége lehessen. Az anyaszerepre is izgatottan készül. – Megfordult a fejemben, hogy egy élő adásban kérjem meg Edina kezét, de ezt Kasza Tibi már lelőtte, ezért újat kell kitalálnom.

– Lélekben nagyon közel áll hozzám a dédanyám, aki gyakran kérdezgeti, mikor születik meg végre az első gyermekem. Remélem, hogy már nem kell erre sokat várnom, és még ő is megérheti, hogy ükanya lehessen!” – mesélte a csinos modell, aki egyelőre nem tudhatja, hogy leendő vőlegénye milyen ötlettel rukkol elő, amikor végre megkéri a kezét. Kislánykorában nemigen álmodozott a jeles alkalomról.

Forrás: ACNews.hu

Nincsenek megjegyzések