Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Napi cuki: elolvadsz, ha meghallod, hogy mi derült ki a kis Charlotte hercegnőről!

A kis Charlotte hercegnő a cukiságával már többször elrabolta a szívünket, most viszont olyat mondott az anyukájának, ami a te arcodra is garantáltan mosolyt csal majd.
Katalin hercegné odaadó édesanyaként fontosnak tartja, hogy minél több időt együtt töltsön a gyermekeivel, így például ahhoz is ragaszkodik, hogy minden este mesét olvasson a csöppségeknek. György herceg a The Gruffalo című könyvből szerette, ha felolvasott neki az anyukája, ami egy bátor kisegérről szól, aki elijeszti az erdő rémét, azonban Charlotte - a legtöbb kislányhoz hasonlóan - a hercegnős mesékért van oda.
Mivel a hercegi család a körülményekhez képest megpróbál a lehető legátlagosabb életet élni, Charlotte a hivatalos titulusával sincs tisztában, így Katalin hercegnő nagyot nevetett, mikor kislánya az esti mese után csillogó szemekkel közölte, hogy ő bizony hercegnő szeretne lenni, ha felnő.

A bájos történetet a pár egyik alkalmazottja mesélte el az OK! Magazinnak, és azt is hozzátette: a hercegné nem árulta el Charlotte-nak, hogy már most hercegnő - legyen meglepetés, ha megtudja.

Nincsenek megjegyzések