Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült, mikor tér vissza a színpadra Tahi Tóth László

Szinte az egész nyarat a balatoni víkendházukban, felesége, Kárászy Szilvia társaságában töltötte Tahi Tóth László. 
A Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész az év elején esett át életmentő agyműtéten, miután a Hattyúdal című előadás közben rosszul lett. A népszerű színész egyre jobb erőben van, és jó hírt osztott meg a Blikk-kel: ősszel visszatér a színpadra, és már alig várja, hogy megkezdődjenek a próbái - tudta meg a Blikk.

– Még egy szűk hét, és jönnek a dolgos hétköznapok – árulta el érdeklődésünkre Tahi Tóth, aki nemcsak lélekben készül az új feladataira, mint mondja, szinten kell tartania a betegsége előtt megformált karakte­reit is. – Ébren tartom őket, különösen a régebbieket, amelyeket, úgy érzem, bármikor el tudnék játszani.

Hamarosan erre szükség is lesz, hiszen az ősz második hónapjában, a súlyos operációk után először ismét a világot jelentő deszkákra áll Tahi Tóth.

– Október 5-én lesz az anyaszínházamban, a Vígszínházban a műtét utáni első bemutatkozásom. A Játék a kastélyban című darabban játszom, amit kimondottan szeretek, kitűnő alkotás – árulta el a színművész. – Már alig várom, hogy ismét színpadra lépjek! Sőt várom a felújító próbákat és a találkozást is a régi kollégákkal, már nagyon hiányoznak.

Ráadásul az ellen sincs kifogása, hogy új szerepeket tanuljon meg, bár semmit nem akar siettetni.

– Hogy mikor lesz új bemutatóm, majd szeptemberben kiderül, amikor elindul az új szezon – mondta kicsi sejtelmesen. – Nem türelmetlenkedem.

Tahi Tóth László nehéz hónapokon van túl, de az idei nyár gyógyírt jelentett a betegsége okozta kellemetlenségekre, úgy érzi, a nagy pihenő sokat hozzátett a felépüléséhez.

– Sokat olvasok, és lubickolok a Balatonban. Van mit bepótolnom az olvasásban, hiszen a könyvtáram tele van jobbnál jobb régi és új könyvvel, nagy a restanciám. Csodálatos újra itthon lenni, illetve a Balatonnál, mert felüdülés ilyen gyönyörű környezetben üldögélni, fák és virágok közt sétálni. Hiszek a természet gyógyító erejében, szerencsére feleségem, Szilvia is nagy természetjáró, régebben sokat kirándultunk a budai hegyekben, illetve környékén – adott helyzetjelentést a színművész, akinek csak nagy kedvence, a tenisz hiányzik. – Az még egy kicsit odébb van, mire ütőt vehetek a kezembe.

Előadáson lett rosszul

A színész január 21-én, a Hattyúdal a Republic együttessel című kétrészes, zenés komédia előadásán lett rosszul. Fájdalmai ellenére végigjátszotta az előadást, majd értesítették a mentőket. A sürgősségire szállították, később az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe került.

Nincsenek megjegyzések