Megműtötték a Barátok közt sztárját. Elmondta, hogy van

A Barátok közt egyik kedvenc szereplője a Várkonyi András által megformált Vili bácsi, aki energikus, általában mindig mosolyog.
Sokan féltik a színészt, hogy a nyári kánikulában valami baj lesz a szívével. Ráadásul gyakran túlvállalja magát, fiatalokat megszégyenítő aktivitással végzi munkáját. De azt mondja, kutya baja nincs - írja a Blikk.

– Azonkívül, hogy hamar elfáradok, egészséges vagyok, mint a makk. Évekkel ezelőtt volt egy szívkoszorúér-műtétem, de mivel összességében nem vagyok szíves, nincsenek panaszaim. A beavatkozással a légszomj is megszűnt, és bármilyen hihetetlen, nem visel meg a nagy meleg. Így nem aggódom a szívem miatt, mások se tegyék – mondja a színész a hot! magazinnak. Azt is elárulta, hogy műtét után sokáig járt gyógytornára, a kimondottan élvezte a kardiomozgást. Sajnos, a csípőízülete nem bírta, ezért mostanában marad a séta.

– A Barátok közt sztárjának ugyanakkor állandó lelkiismeret-furdalása van, amiért nincs eleget a családjával. – De nem jött még el az ideje, hogy csak úgy visszavonuljak; legalább nem a családomnak kell eltartania engem. Gondoskodok magamról és róluk is: szellemileg és anyagilag is számíthatnak rám.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog