Nagyon kemény időszak vár rá! Vajon meddig bírja ezt Marsi Anikó?

Amióta családja visszaköltözött Spanyolországba, Marsi Anikó január óta ingázik Budapest és Mallorca között. Nem lehet egyszerű dolga, bizonyára megszakad a szíve, hogy nem ölelheti magához mindennap a gyermekeit és a férjét, egy kicsit kiszorul – legalábbis személyesen – az életükből, amióta ismét külföldön élnek.
– Amióta Laci visszaköltözött Spanyolországba, Anikó hetente ingázik. Szombaton reggel repül hozzájuk, és hétfőn délelőtt már jön is vissza, hogy este a Tényekben láthassák a nézők - mondja a Best magazinnak egyik kollégája.

De meddig bírható ez az állapot, és mennyire visel meg egy édesanyát, hogy folyton lemarad az olyan fontos pillanatokról, mint például az iskolakezdés?

Egy régebbi interjújában a híradós elmondta, hogy nagyon felelősségteljes apukája van gyermekeiknek, aki pontosan ismeri a napi rutint, és kiválóan vesz minden akadályt. Ha olykor-olykor mégis beleütközött egy-egy megoldatlannak tűnő problémába akkor telefonos segítséget kért. Azóta Palik László még jobban belejött a feladatokba, és fiaival való kapcsolata még inkább megerősödött.

Anikó számára pedig fiai érdeke az elsőrendő, bármennyire is nehéz volt elfogadni, elengedni a családját, a három „fiú” mégis visszaköltözött Spanyolországba.

Hamarosan kezdődik az iskola, ami megint új kihívásokat hoz a fiúk számára, de ahogy eddig is mindent, bizonyára ezt is sikerül gördülékenyen megoldani.

– Anikóban azért már korábban is volt félsz, hiszen látta, hogy Vince és Vili nehezen hagyják ott  a megszokott környezetet, barátokat. És benne is volt a pakliban, hogy Magyarország helyett inkább a tengerpartot választják majd. Úgyhogy bár meglepetésként nem érte, amikor az apjukkal visszaköltöztek, a szíve majd megszakadt – árulta el a kolléga.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog