Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nagyon kemény időszak vár rá! Vajon meddig bírja ezt Marsi Anikó?

Amióta családja visszaköltözött Spanyolországba, Marsi Anikó január óta ingázik Budapest és Mallorca között. Nem lehet egyszerű dolga, bizonyára megszakad a szíve, hogy nem ölelheti magához mindennap a gyermekeit és a férjét, egy kicsit kiszorul – legalábbis személyesen – az életükből, amióta ismét külföldön élnek.
– Amióta Laci visszaköltözött Spanyolországba, Anikó hetente ingázik. Szombaton reggel repül hozzájuk, és hétfőn délelőtt már jön is vissza, hogy este a Tényekben láthassák a nézők - mondja a Best magazinnak egyik kollégája.

De meddig bírható ez az állapot, és mennyire visel meg egy édesanyát, hogy folyton lemarad az olyan fontos pillanatokról, mint például az iskolakezdés?

Egy régebbi interjújában a híradós elmondta, hogy nagyon felelősségteljes apukája van gyermekeiknek, aki pontosan ismeri a napi rutint, és kiválóan vesz minden akadályt. Ha olykor-olykor mégis beleütközött egy-egy megoldatlannak tűnő problémába akkor telefonos segítséget kért. Azóta Palik László még jobban belejött a feladatokba, és fiaival való kapcsolata még inkább megerősödött.

Anikó számára pedig fiai érdeke az elsőrendő, bármennyire is nehéz volt elfogadni, elengedni a családját, a három „fiú” mégis visszaköltözött Spanyolországba.

Hamarosan kezdődik az iskola, ami megint új kihívásokat hoz a fiúk számára, de ahogy eddig is mindent, bizonyára ezt is sikerül gördülékenyen megoldani.

– Anikóban azért már korábban is volt félsz, hiszen látta, hogy Vince és Vili nehezen hagyják ott  a megszokott környezetet, barátokat. És benne is volt a pakliban, hogy Magyarország helyett inkább a tengerpartot választják majd. Úgyhogy bár meglepetésként nem érte, amikor az apjukkal visszaköltöztek, a szíve majd megszakadt – árulta el a kolléga.

Nincsenek megjegyzések