Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Most mindent elmondott: Ezért nincs senkije Zimány Lindának

Zimány Linda 31 évesen úgy érzi, mind nőként, mind a szakmájában most hozza a legjobb formáját. Egyetlen dolog hiányzik neki: a párkapcsolat.
“Talán azért nincs senkim, mert sok férfi fél tőlem. Egyelőre nem csüggedek, a szerelmet nem lehet erőltetni, majd jön magától. Még csak most kezdődik az életemnek az a szakasza, amikor pontosan tudom, hogy ki vagyok, mit akarok, mit szeretnék elérni. Talán most érett és erősödött meg a személyiségem annyira, hogy például azt is tudjam, milyen párt képzelek el magam mellé. Már kizárólag hosszú távú kapcsolatban gondolkodom, például nem járok már el úgy randizni, hogy majd meglátjuk, mi lesz belőle. Ha érzem, hogy nem stimmelnek a dolgok, nem húzom az időt” – mondta Linda a Borsnak, aki az ügyvédi munka mellett sem akarja feladni a modellkedést.

“A mo­dellkedés és a jogi munka összeegyeztethető. Természetesen olyan modellmunkákat vállalok csak el, amely belefér szakmailag is. Az ügyvédtörvény sem tiltja egyébként, hogy művészeti tevékenységet folytassunk.”

Nincsenek megjegyzések