Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nyilvános posztban könyörög szexért Sinead O'Connor

Sajnos az utóbbi években Sinead O'Connor kapcsán egyféle hír kerül ki: aggasztó. 
Az ír énekesnő komoly pszichés problémákkal küzd, folyamatosan magányos, rajongói attól tartanak, végez magával. Legutóbb egy közel negyedórás videóban beszélt arról, milyen kilátástalan az élete. A segélykiáltásra sokan reagáltak, többek közt a britek kedvenc komikusa, Russell Brand is, aki YouTube-csatornáján beszélt arról, hogy az énekesnőnek szeretetre, célra, és időre van szüksége.

És ezt követően jött az, amire nem sokan számítottak: Sinead O'Connor ugyanis nyilvános Facebook-posztjában nem csak megköszönte Brandnek a támogatást, de azonnal fel is vetette neki, hogy bármikor szexelhetnek egyet, ugyanis őszintén örülne némi lepedőgyűrésnek.

“Az utolsó férfi, aki megérintett, kivette a méhem két évvel ezelőtt... szóval ha igazán részese akarsz lenni a gyógyulásomnak...” - tette hozzá.

Az elkeseredett próbálkozásnak nem valószínű, hogy lesz foganatja, ugyanis noha Brand korábban bevallotta, hogy bele volt zúgva az énekesnőbe, jó ideje komoly kapcsolatban él - sőt, kedvesét már el is jegyezte.

Nincsenek megjegyzések