Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Istenes Bence drámai vallomást tett, kemény dolgokat mondott el...

Istenes Bencét még mindig megérinti érzelmileg, ha visszaemlékszik arra a két hónapra, amit családja nélkül töltött a Survivor műsor forgatásán.
A néhány éve még hódításairól híres műsorvezető már apaként utazott a világ másik végére, és az ott szerzett tapasztalatok alaposan megváltoztatták. Ahogy a hot! magazinnak elmondta, egészen más emberként tért haza.

– Rettentő nehezen bírtam a szeretteim nélkül, emiatt mélypontokkal kellett megküzdenem. De legalább volt időm magamba szállni, hogy mégis mit jelent a boldogság – meséli a magazinnak. – Biztosan klisének hangzik, de felerősödött bennem, hogy a pillanatnak kell élni, hogy még inkább meg kell becsülnöm a párom és a kisfiam, hiszen ők jelentik a mindent.

– A lazaságom ellenére kötelességtudó vagyok, főleg, amióta van egy gyermekem - - árulta el a műsorvezető, aki úgy érzi, felnőtt a rá váró feladatokhoz, és rengeteget változott.

A család élete ismét visszaállt a normális kerékvágásba, amihez persze hozzátartozik, hogy folyton úton vannak.

–  Németországban van a bázis, de rengeteget utazunk családostul, és olykor egyedül megyek, emiatt káosz az élet, de egy rendezett káosz.

Nincsenek megjegyzések