Megszólalt Balázs Klári: Elmondta, milyen a kapcsolata valójában Korda Györggyel

Balázs Klári és Korda György régóta együtt vannak már, de még ma is szeretik egymás társaságát.
– Ha külön vagyunk, pár perc, és csöng a mobilom: mikor érek haza. A kapcsolatunk több mint egy házasság: kiirthatatlanul mély kötődés. De ez veszélyes is, hisz ha történne valami az egyikünkkel, a másik belerokkanna…. – árulta el Klárika a hot! magazinnak, és azt is elmondta, hogy időről-időre megadják egymásnak a lehetőséget, hogy különvonuljon, ha akar.

– Közel négy évtizede ismerjük egymást, tudjuk, mikor vágyik a másik arra, hogy békén legyen hagyva – folytatja az énekesnő, és arról is beszélt, ha vannak is viták köztük, a leghosszabb idő, ameddig haragudtak egymásra 5 perc volt.

A házaspárt rengetegen szeretik, de azért olyanok is akadnak, akik bántják őket. Klárikát azóta, amióta Korda György felesége, hiszen sokan pályáztak a helyére.

– Gyuri nehezen viseli a bántáőst, a gonoszságot, én pedig azért vagyok, hogy ezektől megóvjam. A notebookban reggelente előbb kitörlöm a rossz híreket, és úgy adom oda neki. Vigyázok a lelkére – az enyém már edzett... Én annak idején Gyurit választottam, és ha valaha választanom kellett a karrierem és a házasságom között mindig a házasságom volt az első helyen. Nem bántam meg. Van élet a színpadon kívül. Azt biztos, hogy ha egy nap magamra maradnék, rögtön lehúznám a rolót, mert Gyuri nélkül én sem folytatnám. Még azt sem tudom elképzelni, hogyan vennék nélküle levegőt.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog