Kapócs Zsóka vallomása. Megtörtént a lehetetlen. Súlyos betegsége miatt szinte csoda, hogy állapotos lett

Már az örökbefogadáson gondolkodott.
Hosszú évek próbálkozása után jött a csoda! Azóta szinte a fellegekben jár. Zsóka elmesélte, milyen hihetetlen módon fedezte fel, hogy babát vár:

„Azon a bizonyos reggelen csak egy futó pillantást vetettem a tükörbe, de azonnal éreztem, hogy valami nem olyan, mint korábban. Feltűnt, hogy a tekintetem megváltozott, de nem értettem, miért. Aztán a következő rutinvizsgálatnál kiderült az oka: az orvos megállapította, hogy terhes vagyok! Amikor ezt kimondta, elcsukló hangon köszöntem meg az égieknek, hogy teljesült az álmom. Utána két napig nem aludtam, el sem akartam hinni, hogy megtörtént” – meséli Zsóka, akinél egy komoly betegség miatt a meddőség sem volt kizárva.

Harmincéves volt, amikor úgy érezte, jöhet a baba. De az égiek nem így akarták. Csak a sokadik vizsgálat után derült ki, hogy a legagresszívabb fajta endometriózisa van, ami miatt meg is műtötték. Sajnos, a négyórás műtét után a petesejtállománya olyan radikálisan lecsökkent, hogy szinte elfogyott. Innentől kezdve kellett versenyt futnia az idővel, és várta a csodát.

Közben a magánélete is elég viharos volt: rátalált a szerelem, majd elvált, majd egy évvel ismét szerelmes lett, és egyre erősebben élt benen a vágy, hogy ebben az boldog kapcsolatban anya lehessen.

– Néztem a játszótereket, és nem volt jó érzés, hogy ebből kimaradok – meséli Zsóka, a Best magazinnak, és azt is elárulta, hogy amikor tavaly az egyik barátnője a kezébe adta újszülött barátját, zokogógörcsöt kapott.  Nem sok választotta el a döntéstől, hogy örökbefogadásra jelentkezzen.

Aztán a dolgok szerencsére váratlan fordulatot vettek, és amióta kiderült, hogy babát vár, megszabadult az évek óta benne lévő feszültségtől is. Ha valami felbosszantja, elég, ha csak megfogja a hasát, és a babájára gondol. Azonnal megnyugszik.

Az már biztos, hogy nem apás szülés lesz. Rengeteget beszélünk hozzá a párommal. Mondogatjuk neki, hogy addig maradjon amíg szükséges.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog