Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi történt? Élő adásban szólt be férjének Sebestyén Balázs felesége

Veszélyes vizekre eveztek?
Csak nagyon kevesen birkóznak meg azzal a helyzettel, hogy egy munkahelyen dolgozzanak a férjükkel (feleségükkel). És ha ez gördülékenyen is megy, nem biztos, hogy hosszú évekig fenntartható állapot, hiszen amíg az elején élvezetes, szórakoztató és kielégítő 24 órában egymás társasága, idővel kimondottan terhes lehet állandó felügyelet alatt tartani a másikat, a legtöbb esetben kimondottan fojtogatóvá válhat a kapcsolat.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki rácáfol erre, úgy tűnik náluk tökéletes az összhang, hiszen több mint tíz éve dolgoznak és élnek együtt - Viki szerkesztő férje rádióműsorában. Sokak szerint veszélyes vizekre eveztek a közös munkával, de ők rácáfolnak erre.

– A rádióban is tökéletes az összhang köztünk, bár ott a magánélet háttérbe szorul, hisz a cél az, hogy jó műsort készítsünk – mondta Balázs, bár azért előfordult már, hogy Vikinek nem tetszett, amit férje mondott, és élő adásban visszaszólt neki a rádióhallgatók előtt. „Idegesít, mennyire trehány vagy! Épp csak a fejedet nem hagyod el!” – szólt be Viki, akinek határozottsága Balázst sosem zavarta. Sőt, kimondottan tetszik neki, hogy határozott, erős személyiség. Ahogyan azt is nagyon szereti benne, hogy még mindig tud újat felfedezni a személyiségében, remek humora van, nagyokat tudnak együtt nevetni. Amint azt is, hogy egészséges mértékben féltékeny, de okosan kezeli a helyzett.

Természetesen ez nem elég a jó házassághoz, azt folyamatosan ápolni, gondozni kell. Balázs szerint egy kapcsolat, házasság sok munkával, befektetett energiával jár, nem működi magától. A szenvedély, a tűz szinten tartása fontos, és hogy a másik iránt még évek múltán is érdeklődő maradjon az ember. Kellenek a kettesben töltött idők is, amit a műsorvezető és felesége meg is tesz: – Olykor elszökünk egy-egy éjszakára vidékre, vagy elmegyünk vacsorázni, moziba. Ilyenkor tudunk kettesben lenni, viccesen újra randizunk.

(Best)

Nincsenek megjegyzések