Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ő az a nő, aki egyre többször tölti az időt Bereczki Zolinál

Nem csoda, hogy nagyon félti őt.
Folyamatosan változásban van Bereczki Zoli élete. Olyan események történtek az utóbbi időben, melyek új útra terelték. Elmúlt egy szerelem, nő a lánya, Zorka, új munkakörnyezetben van, újra van kutyája – ezek mind azt tudatosították a színészben, hogy hiába akar tervek és szabályok szerint élni, az élet folyton „belepiszkál” ebbe.

Az elsőszámú „feladata”, a változások egyik fő mozgatórugója most kislánya Zorka, aki élete egy új helyzetével ismerkedik. Mint ismeretes, nemrég kistestvére született, ami egy tíz éves gyermeknek soha nem egyszerű.

– Most, hogy kistestvére született, Zorka nagyon ragaszkodóvá vált. Fontos, hogy ne élje meg veszteségként, hogy már nem ő a legkisebb gyerek. Ez egy igen érzékeny időszak neki, most kell vigyáznom a lányomra – mondja Zoli a Best-nek. – Még nem igazán volt alkalmunk átbeszélni a történteket. Most van az életében egy nagy adag stressz, amit nálam bármikor kipihenhet, mert azt tudja, hogy ah én ajtóm mindig nyitva áll előtte. Egy gyereknek az a legideálisabb, ha az apukája csak egy szobával van arrébb, de nálunk szerencsére úgy is működik az összhang, hogy egy másik kerületben vagyok.

Nincsenek megjegyzések