Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Új életet kezdett Demcsák Zsuzsa - Itt vannak az első fotók kilépése óta

Lencsevégre kapta a Blikk olvasó-riportere az új életet kezdő Demcsák Zsuzsát. A műsorvezető a budai hegyvidék lan­káin rótta a kilométereket.
A tévés alig egy hete jelentette be felmondását az ATV csatornánál, arra hivatkozva, hogy krónikus kialvatlansággal küzd, és több hónap kényszerpihenőre kényszerül. Demcsák számára az életmódváltás első lépése az volt, hogy a rendszeres mozgást beiktatta a napirendjébe.

– Épp az Attila-kilátónál sétáltam, amikor megláttam a kocogó Zsuzsát. A műsorvezető egy szürke mackóban futott, látszott rajta, hogy teljesen kikapcsolja a kocogás, semmi másra nem figyelt, csak a mozgásra koncentrált. Bár kicsit fáradt volt az arca, mégis kitartóan futott kísérője társaságában – magyarázta olvasónk, Péter, akinek természetesen jár a 10 ezer forint. A Blikk felkereste a sportos életmódba belevágó Zsuzsát, ám ő nem kívánt nyilatkozni. Helyette egyik barátnője mesélt arról, hogyan kíván változtatni a mindennapokon a tévés.

– Zsuzsa valóban nekivágott egy komoly életmódváltásnak, amelynek a mozgás is szerves része. A sport nemcsak fizikailag, de lelkileg is erősíti az embert. Zsuzsa évekig röplabdázott, ám a stresszes és feszített hétköznapok miatt az utóbbi években ritkán jutott ideje a mozgásra. Nemrég elkezdett futni, naponta több kilométert is megtesz a hegyekben, ám sosem fut egyedül! Gyakran kísérik barátai vagy lánya is, akikkel biztonságban érzi magát az erdőben – árulta el Demcsák közeli barátja.

– Az életét most a gyermekei és a sport tölti ki. Rengeteget alszik és olvas, s igyekszik a gyerekeivel minél több időt tölteni. Együtt vannak a hét végéken is, és nem ritka, hogy hét közben közös programokat szerveznek délutánonként. Ennél jobban semmi sem tölti fel Zsuzsa lelkét! – árulta el a névtelenséget kérő barát.

Két hét után felmondott

Demcsák Zsuzsa karrierjében felgyorsultak az események. Kilenc év után idén áprilisban felmondott a TV2 csatornájánál, majd az ATV-hez szerződött. A Start és az Egyenes beszéd műsorvezetője lett, ám a Szanyi Tibor EP-képviselővel készített – sokak szerint botrányos – interjú után felmondott.

Nincsenek megjegyzések