Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ezt hogy merték megtenni vele? Gombos Edinának nem csoda, ha elege lett

Gombos Edina a napokban felháborodásának adott hangot. Az egykori műsorvezető már két és fél évvel ezelőtt elköltözött Amerikába, azóta nem szerepel tévében, és itthon nem reklámoz semmit, nemrég azonban visszaéltek a nevével. Nem csoda, ha elege lett és perrel fenyeget - írja a Blikk.
A tudta nélkül egy fogyókúrás terméket reklámoztak egy régi fotójával. A hír hozzá is eljutott és teljesen kiborult és most nem hagyja magát, megfogadta, hogy megteszi a megfelelő jogi lépéseket.

Érdekes egy jelenség a csinos szőke kétgyermekes édesanya, a mai napig nem felejtették őt el itthon és még rajongói tábora is van és több mint 51 ezer követője van közösségi oldalán. Nagyon sokan visszavárták őt, hátha hazaköltözik és újra képernyőn lesz, de úgy tűnik ez a közeljövőben nem fog megtörténni, mert családjával boldogan élnek Floridában, ahol bejöttek a számításaik. Az bosszantja Edinát, hogy sokszor valótlanságot írnak róla, az pedig felháborító, hogy a megkérdezése nélkül az arcával, nevével akar eladni egy cég egy terméket.

Jó formában van

A fotókon ragyog a boldogságtól és elképesztően csinos. Volt időszak, hogy kikerekedett, de újra topformában van. Egykori kollégái őszintén örülnek annak, hogy bejöttek a számításai. Edina egyébként hivatalosan még gyesen van ez év márciusáig. Azt is lehetett hallani, hogy esetleg akkor visszajönnek Magyarországra. A TV2-nél nem tudnak ilyesmiről, nem is tárgyaltak Edinával, hogy esetleg szeretne-e valaha visszatérni. Pár emberrel tartja csak a kapcsolatot. Joshi Bharattal is gyakran beszélnek skype-on, és Várkonyi Andrea már kétszer is meglátogatta őket kint.

Nincsenek megjegyzések