Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hódi Pamela: Krisztián pontosan tudja, hogy eddig nem tudott apaként teljesíteni

A ma reggeli Mokka vendége volt Hódi Pamela és a tündéri Natika. Anyát és lányát a Vigyázat, gyerekkel vagyok! vetélkedő kapcsán kérdezték a műsorvezetők, de természetesen szóba került Krisztián is, és a szakítás.
„Teljesen rendben vagyunk... jól alakul minden...” - mesélt Pamela az szakítás óta eltelt időről és mindennapjaikról Pamela. „Natit megkérdezhetitek egyébként…

Natit megkérdezhetitek egyébként…

Pamela elmondta, hogy a szakításuk óta sokkal nagyobb szerepet vállal Krisztián a Natival kapcsolatban. Például az óvodai életből is. „Nem az van, hogy közösen megyünk el, ha reggel elviszem Natit ovodába, akor ő is odajön, akár együtt visszük be – meséli a szépség, aki eddig egyedül vitte oviba, majd haza kislányukat.

Krisztián azért most érkezett meg. Négyéves lesz Nati októberben, és Krisztián pontosan tudja magáról, hogy eddig nem tudott apaként teljesíteni. Most viszont már, hogy Nati nagyon aktív, jól lehet vele kommunikálni, így azért elmennek, programoznak. Én meg örülök, hogy Nati szívesen megy vele.

Nincsenek megjegyzések