Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Így vezeti le a stresszt szakítás után Hódi Pamela

Mit lehet tenni ilyen helyzetben. Mondjuk ezt!
Mióta Hódi Pamela és Berki Krisztián úgy döntöttek, hogy végleg vége köztük, azóta a kisgyermekes anyuka sokkal több időt szán magára. Pamelának persze sokkal több segítsége is adódik, hiszen visszaköltözött az édesanyjához. A mama örömmel pesztrálja a kis Natit, így a csinos anyukának még több ideje jut magára. Nem könnyű időszak ez neki, hiszen korábban éppen attól rettegett, hogy csak az ne forduljon elő vele soha, hogy egyszer gyerekestül vissza kell költöznie a szülői házba. Több ismerőse, korbeli lányok jártak így, hogy miután tönkrement a kapcsolatuk a gyerekek édesapjával a szülői házba kényszerültek.

Épp elég stressz gyülemlett fel a csinos modellben, de nem hagyja el magát, megpróbálja levezetni a felgyülemlett sok feszültséget. Még augusztusban az egyik barátnője unszolására kipróbálta a bokszot, azóta keményen űzi. Nagyon jó hatással van rá lelkileg-fizikailag. Az edzője tehetségesnek is tartja, az edzőteremben is csodájára járnak, azt mondogatják viccesen, hogy hamarosan még a pasik is ki fognak feküdni az ütéseitől - írja a Blikk.

Nincsenek megjegyzések