Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ilyen kínosan nézett ki Reese Witherspoon tiniként

Reese Witherspoon az a nő, akiről általában tökéletes fotókat láthatunk. Most azonban kivételt tett és egy olyan tinikori képek osztott meg magáról, amit eddig valószínűleg a szekrény mélyén rejtegetett. 
A színésznő lányát elnézve, aki kiköpött hasonmása, azt gondolnánk, Reese sem élte át azt a kínos kamaszkori időszakot, amit olyan sokan közülünk. Hát hatalmas tévedés, hiszen a gyönyörű színésznő hatalmas szemüveggel és kócos hajjal pózolt 14 évesen. Arcbőre és vonásai már akkor is gyönyörűek voltak, azonban az idő szerencsére stílusát is korrigálta.



Reese most úgy döntött, hogy a nemes cél érdekében megosztja a nagyvilággal ezt a fotót, hiszen #Puberme kihívás lényege, hogy kínos tinikori fotót osszanak meg magukról a hírességek, Stephen Colbert műsorvezető pedig minden fotóért cserébe 1000 dollárt adományoz a Puerto Ricóban végigsöpört hurrikán áldozatainak.

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

Nincsenek megjegyzések