Ritka pillanat: Ryan Gosling és Eva Mendes kézen fogva az utcán!

Egy kezünkön össze tudjuk számolni, hogy amióta egy párt alkotnak, hányszor láttuk a nyilvánosság előtt együtt Eva Mendest és Ryan Goslingot.
A magánéletüket és párkapcsolatukat hatalmas lakat alatt rejtegető párról szinte semmit nem lehet tudni, néha egy-egy interjúban egyikőjük valamit elhint a családjukról, de ennél többet nem hajlandók nyilatkozni a médiának. Teljesen érthető okokból kifolyólag.

Az utóbbi időben egyre inkább szárnyra kapott az a pletyka, miszerint Gosling és Mendes kapcsolata megfeneklett volna, és már el is indították a válást. A két színész most minden ilyen híresztelést megcáfolt (legalábbis egy időre) azzal, hogy együtt hagyták el a Saturday Night Live forgatását, melynek ezúttal Ryan Gosling volt a házigazdája, és a népszerű tévéműsor afterpartijára igyekeztek kettesben, kézen fogva a New York-i Tao étterembe. 

Eva Mendes egy szuper stílusos, grafikai mintás, culotte nadrágos selyem összeállítást viselt platformos fekete szandállal, míg férje, Ryan Gosling farmerben és pulcsiban törte előtte az utat a fotósok között. Ugye, milyen jól néznek ki együtt?
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog