Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült! Összeköltözött szerelmével a Sztárban Sztár énekese

És már hárman vannak.
Nagy a szerelem a Sztárban Sztár énekesnője, Cserpes Laura és világklasszis úszónk, Gyurta Dani között. Olyannyira, hogy már egy ideje egy fedél alatt laknak kettesben. Vagyis már hármasban, nemrég ugyanis beszereztek egy kutyust.

Laura édesapja Story magazinnak mesélt erről, illetve lánya kapcsolatáról:

„Én ugyan elleneztem a kutyát, hisz mindketten meglehetősen elfoglaltak, de felnőtt emberek, és így döntöttek - meséli a magazinnak Cserpes István, majd azt a pillanatot is megosztotta az olvasókkal, amikor lánya bemutatta nekik Danit.

„Emlékszem, amikor Laura tavaly először elhozta hozzánk Danit Badacsonyba. Mindenki izgult, a feleségem zavarában még el is tört egy tízliteres, üveg vizeskancsót. Szépen élnek, Laura mindennap főz magukra, a paprikás csirkéje pompás, tőlem tanulta, én ugyanis imádok főzni, a vasárnapi ebéd mindig az én dolgom – meséli Laura édesapja a Story magazinnak. „Sajnos ritkán találkozunk, de hát ők is élik a maguk életét. S hogy hova vezet ez? Nem aggódom a jövő miatt, a lényeg, hogy boldog legyen a lányom, és meg tudja mutatni, ami benne van.”

Nincsenek megjegyzések