Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Őszinte vallomás: Ezért nem jön az újabb baba Mádai Vivienéknél

Most minden kiderült.
A Mokka gyönyörű műsorvezetőjének kisfia szeptemberben óvodás lett. Mivel bölcsibe is járt, nem volt gond a beszoktatással, Vivien mégis nehezen engedte el a kezét. Meghatódott, megsiratta, amikor kisfia elkezdte az óvodát. „Nem volt dráma, tudtam, hogy jó lesz neki, ha a vele egykorúakkal szocializálódik. Hamar áthidaltuk a kezdeti időszakot – meséli Vivi, a hot! magazinnak, majd a kistestvér project is szóba került. A házaspár nem szeretné, hogy két gyermekük között öt évnél nagyobb lenne a korkülönbség, ezért természetesen már jó ideje téma náluk a családbővítés:

– Tervezünk második babát. Tavaly sokat beszélgettünk róla, most mégis abban maradtunk, hogy várunk még. Olyan harmóniában élünk, hogy nem szeretnénk semmit sem elkapkodni. Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok egy karrierista nő, aki csak a munkájának él, bár nem tagadhatom, hogy élvezem most ezt a felnőtt világot. Egyelőre nem bánom, hogy a napom most már nem csak pelenkázásból áll, bár néha hiányzik az az időszak is…

(hot!)

Nincsenek megjegyzések