Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megtörte a csendet Michael Schumacher szóvívője. Sokan vártak már erre a bejelentésre

Nagyon rég nem mondott semmit a pilótáról.
Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet. Az agya sérült, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, sokáig tartották kómában. Mikor kicsit jobban lett, Svájci otthonába szállították, azóta ott gondoskodnak róla - írja a Femcafe. A család szóvivője, Sabine Kehm ritkán nyilatkozik az állapotáról, most azonban mondott valamit...

A szóvívő és a család azt tervezi, hogy múzeumot nyit Michael Schumacher sikereinek relikviáiból. Egy mondat pedig reménykedésre ad okot: "Az aktív éveiben Michael megtartotta az autói, sisakjai, valamint a ruhái többségét. Mindig ott motoszkált a fejünkben, hogy egy napon ezeket bemutatjuk a közönségnek" - mondta Sabine. A rajongók reménykedni kezdtek, szerintük a többes szám, amiben beszélt, azt jelentheti, hogy a pilótának is beleszólása volt a döntésbe, vagyis jobban van. Sajnos nem tudni, ez igaz-e - írja a Femcafe.

Nincsenek megjegyzések