Nagyon kiakadt az RTL sztárjának exe. Mindent kitálalt

"Le szeretném mosni magamról azt a képet, amit neki is köszönhetek."
Egy ideje már lezárták viharos kapcsolatukat Pumped Gabóék, ám mégsem tudnak teljesen elszakadni egymástól. Pár napja jött a hír, hogy Ágica összejött VV Lórival, amit Gabo nem is hagyott szó nélkül: szerinte exe csak bosszúból pasizik. Ezzel viszont rendesen kiakasztotta Ágit, aki most a Borsnak kiteregette a szennyest.

"Gáborral semmit nem szeretnék már. Le szeretném mosni magamról azt a képet, amit neki is köszönhetek. Én meg Soma álltunk ki mellette akkor is, amikor bajban volt, és simán átver minket. Harminc nővel csalt meg. Ő pedig mindenkin átgázol. Csak a saját hírneve, meg gazdagsága élteti" - kezdte, majd így folytatta:

"VV Lóri? Szerelem volt első látásra. A tévén keresztül nem foglalkoztatott, a párja, Dia miatt sem. Emlékszem, először VV Soma döntőjén találkoztunk. Amikor megláttam, elborult minden, azonnal működött a kémia. Nemrég kitettem egy képet és ő volt az egyetlen, aki kerek mondatban reagált: de jól áll neked a rövid haj! Már aznap találkoztunk és azóta is együtt vagyunk" – ecsetelte a szőke cicababa, aki azt is fontosnak tartotta kihagsúlyozni: véletlenül sem a keserűség és csalódottság beszél belőle.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog