Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pánik volt a műtőben! Órákon át küzdöttek a Sztárban Sztár énekesének életéért

Majdnem belehalt a rutinműtétbe.
Berkes Olivérről még a barátai sokszor azt mondják, hogy nehéz eset, hiszen az elmúlt években, kissé „bogarassá” vált tisztaságmániájával. Azt azonban eddig csak kevesen tudták, milyen komoly oka van annak, amiért ezen nem változtat. Nem akar visszakerülni a kórházba.

– Ha nem tudom étkezés után megmosni a kezem, inkább nem eszem. Ha tehetem, a BKV-n nem fogom meg a kapaszkodót, és mindig van nálam higiéniás kendő. A talpamra és a ruháim tisztaságára még ennél is kényesebb vagyok, gyakran naponta többször is lezuhanyozom – meséli a Sztárban Sztár énekese a hot! magazinnak, és elárulta, hogy a barátnője, és a közvetlen környezete már természetesen kezeli ezeket a „rituálékat”. És hogy miért lett ennyire tisztaságmániás?

– Ki kellett venni a mandulámat, ami negyed óra alatt meg is van, ám nálam komplikációk léptek fel. Átvágtak egy eret a torkomban, majd képtelenek voltak elállítani a vérzést. Az orvosok három és fél órán keresztül próbálták megmenteni az életem. Csoda, ha ezek után megteszek mindent, hogy messze elkerüljem a kórházakat?

Nincsenek megjegyzések