Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Gyógyíthatatlan betegségben szenved az RTL műsor-vezetője

Műtétek előtt áll.
A tökéletes mosoly a magabiztosság egyik záloga. Jól tudják ezt azok a sztárok is, akik évek óta részt vesznek különféle fogászati szűrővizsgálatok népszerűsítésében. Ahogyan Barabás Éva is, akiről az internetezők már 2005-ben úgy gondolták, neki van a legszebb mosolya.

Éva ma is tökéletesen épnek és egészségesnek gondolta a saját fogát. Ezért lepte meg annyira, amikor a legutóbbi fogászati rutinvizsgálaton az orvosa közölte vele hogy egy kezelhető, ám gyógyíthatatlan betegséggel, a rettegett fogágybetegséggel álnak szemben.

– Hatalmas fogakat örököltem, amelyek alig fértek el a számban. Az orvosom szerint, ha gyermekkoroman szabályozták volna, akkor valószínűleg most nem tartanék itt. Most azért küzdünk, hogy tíz-tizenöt év múlva is meglegyenek a fogaim. Ehhez egy éven belül többször megműtenek, a bölcsességfogaimat is kihúzzák, és úgy néz ki, hogy fogszabályzóm is lesz - magyarázta Éva a hot! magazinnak.

Nincsenek megjegyzések