Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Rossz hír érkezett Erdei Zsolt családjából

Rájár a rúd mostanában.
Mint ismeretes, Erdei Zsolt kisfia, Vilmoska koraszülöttként, hét hónapra jött a világra. Bár sokáig aggódtak érte szülei, úgy tűnik végre megnyugodhatnak. Madár nemrég a Ripostnak újságolta el, hogy kisfia már sokkal jobban van: "Minden rendben van, hála Istennek. Szerencsére nem kell állandóan orvosokhoz járni Vilmoskával, nemrég ugyan volt egy vérvétele, de az is csak azért, hogy megnézzék, szüksége van-e még plusz vasra. Eddig ez így volt, de már rendben vannak az értékei. Most már csak fejlesztőórákra, tornára kell járnia. Egyébként nagyon kedves kisfiú, imád enni és mindig mosolyog, ráadásul már több mint hat kilót nyom".

Most azonban újabb – az eddigieknél szerencsére jóval kisebb – csapás érte a családot: pillanatnyilag szinte mindenki valamilyen betegséggel küszködik. Főként Zsolt párja tartja a frontot, mert hiába a sportoló kiváló fizikuma, influenzás lett. Nagyobbik fiánál, Viktornál arcüreggyulladást diagnosztizáltak, Grétike és a kis Vili csupa láz és nátha. Nem egyszerű most a család élete.

– Ez a megfázás mindegyikünkön másként tört ki. Lázasan is eljárok dolgozni. A nagyfiam mindenáron suliba akart menni, az orvos pedig nem marasztalta, pedig arcüreggyulladása van. Gréti szintén csúnyán megfázott, és Vilike is csak úgy fuldoklik a köhögéstől. Amióta hazahoztuk a kórházból, sokat hízott, úgy fejlődik, ahogy kell. Tökéletes az étvágya, erősödött, emiatt is viseli jól ezt a taknyos időszakot - mesélte Madár a hot! magazinnak.

Nincsenek megjegyzések