Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kimondta Zsidró Tamás az esküvőről

Minden adott.
Már majdnem két éve boldog egymással Dobó Kata és Zsidró Tamás, és bár mindketten maguk mögött tudhatnak már egy házasságot, egyikőjüknek sincs ellenére egy újabb esküvő.

Negyven felett jobb szerelmesnek lenni, mint húszévesen - mondta egy interjúban Dobó Kata. És bár párja, a mesterfodrász Zsidró Tamás 11 évvel idősebb nála, ő is hasonlóan érez, hiszen a 3 gyermekes édesapa is teljesen kivirult és megfiatalodott a szerelemtől.

Pedig sokáig óvatosak voltak, mert tartottak a nagy nyilvánosságtól. De ma már, ha együtt mutatkoznak, nyíltan ölelik, csókolják egymást. Ismerőseik, kollégáik rég látták őket ilyen boldognak. Többen is úgy gondolják, ebből szinte biztos, hogy esküvő lesz. Így nemrég Bochkor Gábor a műsorában rá is kérdezett Zsidrónál, lesz-e esküvő?

Egy pillanatra sem jött zavarba, és rávágta: benne van a pakliban, hogy elveszi Katát. A fodrász egyébként május végén lesz 55 éves, barátai már készülnek is a nagy bulira, és azt is biztosra veszik, hogy Tamás ott fogja megkérni Kata kezét. És feltehetően igenlő lesz a válasz, mert a színésznő, aki szemmel láthatóan ragyog új kedvese oldalán, már korábban is elmondta: túl a negyedik ikszen szeretne megállapodni, mert jó lenne végre tudnia, hogy kivel fog megöregedni... Ráadásul a gyerekek sem jelentenek akadályt: Kata kislánya, Szofi is elfogadta, sőt, kifejezetten kedveli Tamást, és a fodrász 3 fia is támogatja ezt a kapcsolatot, hiszen ők is látják az apjukon, milyen hihetetlenül boldog imádott kedvese mellett.

Nincsenek megjegyzések