Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pánik tört ki az Operettszínházban! Félbe kellett szakítani az előadást

Drámai pillanatok után mentett életet az egyik színész.
A Budapesti Operettszínház Mágnás Miska előadása közben történt meg az, ami felülír mindent - miszerint az előadást mindenképpen folytatni kell, a színészek nem eshetnek ki a szerepükből.

Peller Károly azonban nem folytatta a darabot, sőt, lerohant a színpadról, amikor ez történt:

„Egyre intenzívebb morajlást hallottam a nézőtérről és azt, hogy többen kiabálják, valaki hívjon orvost. Az első sorokban ülők fel is álltak és a hang irányába fordultak. Nem tudtam, az ügyelők érzékelik-e, mi történik a nézőtéren, így kirohantam a színpadról és kértem, azonnal értesítsék az ügyeletes orvost. A rosszul lévő úr elmulasztotta bevenni a vérnyomáscsökkentő gyógyszerét és érezte, hogy magasra szökött a vérnyomása. Szeretett volna egy korty vizet inni, de sajnos félrenyelte és majdnem megfulladt” - mesélta a Borsnak.

Szerencsére a gyors intézkedése miatt nem következett be tragédia - a haláltusáját vívő nézőt egy a nézőtéren ülő orvos ellátta, így később az operett is folytatódott.

Nincsenek megjegyzések