Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Bazsalikomos-tejszínes-csirkés tészta

Hozzávalók:

    30-40 dkg csirkemell
    1 kávéskanál Erős Pista
    2 kávéskanál só
    1 kávéskanál bors
    3 gerezd zúzott fokhagyma
    fél evőkanál liszt
    kb. 3 dkg Rama margarin
    2 dl víz (+ kb. fél dl)
    kb. 20 bazsalikomlevél elcsipkedve
    2 dl főzőtejszín
    20-25 dkg tészta

Elkészítés:

A csirkemellet felkockázzuk, majd fűszerezzük sóval, borssal, csípős paprikakrémmel és zúzott fokhagymával. Kevés lisztet szórunk rá, és összekeverjük.

Margarinon fehéredésig pirítjuk a csirkekockákat, majd öntünk alá valamennyi vizet. (Ha nagyon elfőné, később pótolhatjuk egy picivel.)
Amikor a csirke félig puha, belecsipkedjük a friss bazsalikomleveleket.
Majd amikor szinte teljesen megpuhult, aláöntjük a tejszínt, és még néhány percig forraljuk.

Főtt tésztával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések