Penne paradicsomos zöldségraguval
Hozzávalók:
1 padlizsán
1 cukkini
2 újhagyma
3 spárga
olaj
só
bors
1 kávéskanál bazsalikom
1/2 kávéskanál petrezselyemzöld
1-1,5 dl víz
1 nagyobb doboz paradicsompüré
25-30 dkg penne
sajt
Elkészítés:
Felkockázzuk a megtisztított padlizsánt, cukkinit, felkarikázzuk az újhagymát, 2-3 cm-es csíkokra vágjuk a spárgát.
Kevés olajon megpirítjuk a zöldségeket, sóval, borssal, bazsalikommal, petrezselyemmel ízesítjük, majd felöntjük egy kevés vízzel, és hozzáadjuk a paradicsompürét. Végül néhány percig kevergetjük.
Sós vízben kifőzzük a tésztát.
A tésztára rátesszük a szószt és sajtot reszelünk a tetejére.
1 padlizsán
1 cukkini
2 újhagyma
3 spárga
olaj
só
bors
1 kávéskanál bazsalikom
1/2 kávéskanál petrezselyemzöld
1-1,5 dl víz
1 nagyobb doboz paradicsompüré
25-30 dkg penne
sajt
Elkészítés:
Felkockázzuk a megtisztított padlizsánt, cukkinit, felkarikázzuk az újhagymát, 2-3 cm-es csíkokra vágjuk a spárgát.
Kevés olajon megpirítjuk a zöldségeket, sóval, borssal, bazsalikommal, petrezselyemmel ízesítjük, majd felöntjük egy kevés vízzel, és hozzáadjuk a paradicsompürét. Végül néhány percig kevergetjük.
Sós vízben kifőzzük a tésztát.
A tésztára rátesszük a szószt és sajtot reszelünk a tetejére.
Nincsenek megjegyzések
Megjegyzés küldése