Töltött csirkecomb IV.
Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
A töltelékhez:
7 szelet száraz kenyér
1 fej vöröshagyma
petrezselyemzöld
1 tojás
pirospaprika
só
bors
2 kiskonzerv sertésmájkrém
2 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítés:
A kenyereket beáztatom vízbe, pár perc elteltével kiveszem a vízből és kicsavarom. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, az aprított petrezselyemzöldet, a tojást, pirospaprikát, a májkrémet, a zsemlemorzsát, majd sózom és borsozom. Jól összekeverem az egészet. Ha nagyon folyékony a massza, akkor teszek még bele egy kicsi zsemlemorzsát.
A combokat megmosom, fölemelem a bőrét, és a bőre alá teszem a tölteléket.
4 egész csirkecomb
A töltelékhez:
7 szelet száraz kenyér
1 fej vöröshagyma
petrezselyemzöld
1 tojás
pirospaprika
só
bors
2 kiskonzerv sertésmájkrém
2 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítés:
A kenyereket beáztatom vízbe, pár perc elteltével kiveszem a vízből és kicsavarom. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, az aprított petrezselyemzöldet, a tojást, pirospaprikát, a májkrémet, a zsemlemorzsát, majd sózom és borsozom. Jól összekeverem az egészet. Ha nagyon folyékony a massza, akkor teszek még bele egy kicsi zsemlemorzsát.
A combokat megmosom, fölemelem a bőrét, és a bőre alá teszem a tölteléket.
Kiolajozott tepsibe helyezem őket. Ha marad a töltelékből, gombócokat formázok belőle, és a húsok mellé teszem. A combot tetejére öntök még 1-2 csepp olajat. Előmelegített sütőben aranybarnára sütöm.
Nincsenek megjegyzések
Megjegyzés küldése