Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Töltött csirkecomb IV.

Hozzávalók:

    4 egész csirkecomb
    A töltelékhez:
    7 szelet száraz kenyér
    1 fej vöröshagyma
    petrezselyemzöld
    1 tojás
    pirospaprika
    só
    bors
    2 kiskonzerv sertésmájkrém
    2 evőkanál zsemlemorzsa

Elkészítés:

A kenyereket beáztatom vízbe, pár perc elteltével kiveszem a vízből és kicsavarom. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, az aprított petrezselyemzöldet, a tojást, pirospaprikát, a májkrémet, a zsemlemorzsát, majd sózom és borsozom. Jól összekeverem az egészet. Ha nagyon folyékony a massza, akkor teszek még bele egy kicsi zsemlemorzsát.

A combokat megmosom, fölemelem a bőrét, és a bőre alá teszem a tölteléket.

Kiolajozott tepsibe helyezem őket. Ha marad a töltelékből, gombócokat formázok belőle, és a húsok mellé teszem. A combot tetejére öntök még 1-2 csepp olajat. Előmelegített sütőben aranybarnára sütöm.

Nincsenek megjegyzések