Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Keresztes Ildikó - Nem érdekel a rosszindulat

Nem érdeklik a lelkiállapotát firtató rosszindulatú megjegyzések és nem is akar másoknak megfelelni. Élete legjobb periódusát éli, újra mindennapos lett számára a sport, építi a karrierjét és készül a könyve is. A pozitív kisugárzása pedig nem hagyja hidegen a férfiakat.

Keresztes Ildikó azt mondja, még soha nem érezte ennyire kiegyensúlyozottnak magát, mint most. Az énekesnőnek több ideje van, amióta nem köti le az X-Faktor, és bár még így is rengeteget dolgozik, boldogabb, mint valaha.

"Nagyon jó időszakomat élem most. Azt hiszem, megtaláltam az egyensúlyt a kiegyensúlyozottság és a belső égésem között. Munkamániás vagyok és a pörgést is nagyon szeretem, ugyanakkor jó néha elvonulni a világ elől. Bár a nyár munkával telik, ősszel azért lesz időm anyukámmal elmenni Spanyolországba, amit már régóta tervezünk" - mesélte a StoryOnline-nak a külsejére nagyon is sokat adó Keresztes Ildikó, aki kérdésünkre azt is elmondta, mostani kiegyensúlyozott kisugárzását egyre több férfi észreveszi.

Forrás: Story Online