Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Magyar plus-size modell is részt vesz egy brit címlaplány-versenyen

Botos Erika egyedüli magyar plus-size modellként bekerült az angol Evolve versenyének döntőjébe. Akinek péntekig, pontosabban csütörtök éjfélig a legtöbb szavazatot sikerül összegyűjteni a Facebookon, szerepelhet majd az angol plus-size divatmagazin címlapján. Botos Erika a Cupcake and Pearls nevezetű blogon olvasott a megmérettetésről, és úgy döntött, ő is szerencsét próbál.

Az első akadályt jól vette, hiszen bekerült az első öt közé. „Küldetésemnek érzem, hogy képviseljem a dundin is szép nőket. A kisugárzásuk, a humoruk, az életfelfogásuk, mind csodálatra méltó. Sokat tanulhatnának tőlük azok, akik 50 kilósan is önértékelési zavarral, netán önbizalomhiánnyal küzdenek. Nem a kilók számítanak! Sok molett lányt ismerek, és mind különleges egyéniségek. Fontosnak tartom elmondani, hogy mi is tudjuk azt, hogy sokat számít a sport és az étkezés, magam is odafigyelek mindkettőre, de az alkatom mindenképpen erősebb az átlagnál. A sok önsanyargatás helyett fontosabbnak tartom azt, hogy mindenki a saját alkatából hozza ki a maximumot, ápolt, csinos, stílusos legyen. Ha sikerül a címlap az nem csak az én sikerem lesz, hanem minden magyar nő sikere, alkattól, kortól függetlenül” – nyilatkozta Botos Erika a Velvetnek.

Elmondása szerint egyébként nagyon pozitívak a visszajelzések, és úgy tűnik, egyre nagyobb az igény olyan modellekre, akik jobban hasonlítanak az átlagos nőkre. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne ismerné el a vékony modellek munkáját. „Az ö alakjuk azonban nem az átlagot képviseli, hanem egy szűkebb réteget, de a hétköznapi háziasszonyok, feleségek, lányok is vesznek ruhát, ők is szeretnének csinosak lenni, és komoly vásárlóerőt képviselnek” – tette hozzá.

A magyar versenyző, aki természetesen nagyon hálás mindenkinek, aki segít megvalósítani az álmát, 2 éve kezdett el modellkedni. „Úgy kezdődött a dolog, hogy férjemnek mindig próbálok kreatív ajándékot kitalálni, ezért a megismerkedésünkre évfordulós ajándéknak kitaláltam, hogy teljesen titokban, elindulok egy szépségversenyen, és ha döntőbe jutok, akkor a döntőre szóló belépőt adom ajándékba. Bejutottam, és végül a Miss Molett szépségverseny közönségdíját sikerült elhoznom. Ezt követően a Miss Molett Modellsnél elvégeztem egy modelltanfolyamot, és jött is pár felkérés” – mesélt a kezdetekről.

Forrás: Velvet.hu