Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tom Cruise különgéppel utaztatja a szakácsát

Bármilyen különlegesség is kerül a hírességek asztalára, van egy-két kedvenc ételük, amihez nagyon ragaszkodnak.

David Beckham az angol húsos-krumplis pitéért van oda. Ilyet nem tudtak sütni abban a párizsi luxushotelben, ahol lakott, amíg a Paris Saint-Germain játékosa volt. Így aztán hetente többször Walltham Abbey egyik boltjából szállították neki a hazai falatokat.

George Clooney odáig van Olaszországért, a kedvenc étele mégis amerikai. Él-hal a Chaya steakért, amely a Beverly Hills-i Chaya söröző specialitása. Ha elfogja a vágy, képes bárhonnan odautazni a sült hús kedvéért.

Gwyneth Paltrow állítólag sok magvat és salátát eszik, ennek ellenére rajong az olasz konyháért. Kedvence a cioppino (halragu) és a bruschetta (paradicsomos pirítós). Mi több, kagylós spagettivel is gyakran meglepi a családját.

Tom Cruise is az olasz ízeket kedveli, de csak a saját szakácsában bízik. Néha különgépet küld érte távoli forgatási helyszínekről.

Jennifer Aniston görög létére nem díjazza a mediterrán ételeket, inkább a karakteres mexikói konyhára esküszik. Kedvence a tortilla csípős csirkehússal.

Katalin hercegnő az indiai fogásokat kedveli. Szerinte szülővárosa, Bucklebury kifőzdéjében készítik legjobban a vegetáriánus curryt.

Brad Pitt is rajong az indiai ízekért. Amikor Angelina Jolie áprilisban a G8 csúcstalálkozóján Londonban járt, elugrott a férje kedvenc indiai vendéglőjébe, és onnan küldetett haza, Los Angelesbe mindenféle ínyencséget.

Forrás: Új Ász