Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kovács Patrícia: Ahhoz, hogy vágyjak gyerekre Ő kellett

A színésznő arról mesélt, hogy mennyi mindent köszönhet férjének.

Kovács Patrícia a Nők lapjában bevallotta, hogy korábban egyáltalán nem akart gyereket és akkor változott meg a véleménye ezzel kapcsolatban, amikor megismerkedett férjével, Gusztos Péterrel.

"Az a szerencsém, hogy megismertem a férjemet, aki azt mondta, hogy "te is sokat tudsz majd adni anyaként, csak mást, és a felhőkön egy olyan gyerek is üldögél, akinek épp rád van szüksége". Igen, ahhoz, hogy vágyjak egy gyerekre, kellett egy férfi. A Péter. Akire rácsodálkoztam (...) A harmadik randinkon közölte, hogy ő csak a kislányával, Sárival együtt érvényes. Ultimátumot adott. Nekem ez imponált! Ma is tetszik, hogy rengeteget törődik Sárival. Szóval a házasságunk csupa jót hozott ki belőlem. Bár azt sem titkolom, hogy nagyokat tudok veszekedni a férjemmel, mert senki sem képes úgy kihozni a sodromból, mint ő. Aztán a végén mindig együtt állapítjuk meg, hogy mindketten hülyék voltunk, és röhögünk" - mesélte a színésznő.

Forrás: Story Online