Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Újra párkapcsolatban Courteney Cox

Bár a híres színésznő válását még csak májusban mondták ki, úgy tűnik, máris megtalálta legújabb párját egy volt sorozatbeli társa személyében.

A Jóbarátok Monica Gellerje tizennégy év házasság után vált el idén májusban David Arquette-től. A pár még 1996-ban ismerkedett meg a Sikoly című film forgatásán, amit házasság, majd kislányuk születése követett. A kislány - Coco -, mesterséges megtermékenyítést követően jött a világra.

A 49 éves színésznő szeretett volna egy második gyermeket is, de számos vetélése miatt erre nem sok esély mutatkozott. Információk szerint házasságukat is megviselte a számtalan próbálkozás és kudarc, ezért döntöttek úgy 2010-ben, hogy külön utakon folytatják. Még ekkor is volt esély az újrakezdésre, hiszen a papírokat nem azonnal nyújtották be, és kislányuk miatt sem szerettek volna azonnal különköltözni.

A procedúra mindkettőjüket megviselte, ám úgy látszik Courteney nem sokkal a különválás után újra szerelmes. A férfi pedig nem más, mint Brian van Holt, aki a Született Szingli című sorozatban Cox férjét alakította. Bennfentesek szerint a pár már több hónapja randevúzik, sőt Coco is jól kijön édesanyja párjával.

Forrás: Napiász Online