Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

BB Évi nagyobbik fiát nem látogatja az apja

BB Évi nagynénje, Julika és a férje óriási szeretetben nevelik az egykori valóságshow-győztes nagyobbik fiát, Jancsikát. A hot! magazin megtudta: a kisfiú édesapja egy fillér gyerektartást sem fizet.

- Mi annak idején úgy vállaltuk el a gyámságot, hogy ha kell, akkor az apja támogatása nélkül is felneveljük Jancsikát - mondta Julika. - Túl sok mindent egyébként sem tudok az apukájáról. Nem szoktuk látni, mert a város másik részén lakik a második feleségével, akitől két gyermeke született. Igaz, hogy semmivel nem segít bennünket anyagilag, de nem is kell. Erős ember vagyok. Sok mindennel megbirkóztam már eddig, és ezzel is meg tudok. Úgy tudom, meghalt az apukája, akire támaszkodhatott, és azóta minden tönkrement körülötte. Biztosan ez is közrejátszott abban, hogy nem fizet.

Az ősszel második osztályt kezdő kisfiú előtt semmit nem titkolnak otthon. Tisztában van azzal, hogy milyen betegséggel küzd az édesanyja, akiről gyakran kérdezősködik, az apukáját viszont soha nem hozza szóba.

- Tudja, hogy van, de személyesen nem ismeri. Az apukája nem látogatja, és nem is keresi. Néha látjuk a városban a féltestvéreit, legutóbb egy boltban futottunk össze velük. Természetesen elmondtuk neki, hogy ők a testvérei. Marciról, a kisebbik fiúról nem tudunk semmit, csak azt, hogy örökbe lett adva - mesélte a hot! magazinnak BB Évi nagynénje, Julika, aki saját gyermekeként szereti Jancsikát.

Forrás: Stop.hu