Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Jöhet az újabb Győzike-Show

Sokan tabuként kezelik a halált, ám Gáspár Győzőnek már kész elképzelése van arról, milyen legyen majd a temetése. De addig is, ha ismét jönne egy valóságshow-felkérés, a családfő újból rábólintana.

- Mi nem azoknak az embereknek gyártottuk a műsort, akik utálnak, hanem akik szeretnek minket. Szerintem többen vannak, akik kedvelnek, csak ők nem merik felvállalni. Én a show-nak köszönhetem az egész karrierem, szóval, ha lehetne, biztos újból nekivágnék! Bár a támadások nagyon megviselnek. Olyan buta ország a miénk. Az irigység és a rosszindulat megette a magyar népet - hangsúlyozza Gáspár Győző, aki nem akar külföldön élni. Magyarországon akar meghalni, és már a temetését is megtervezte.

- Ne feketében, hanem pirosban temessenek! Megvan az a két nóta is, amivel szeretném, hogy elbúcsúztassanak. Amikor kihoznak, a Neoton Famíliától a "Szememben könnyek" című nóta szóljon majd. Miközben pedig leengednek, a "Volt egy fiú, árva fiú, nem szerette senki" menjen. Ebben benne van szerintem minden - árulja el az Epizód magazinnak Gáspár Győző.

Forrás: Stop.hu