Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Zoltán Erika házassága még nem volt mélyponton

Az énekesnő és férje, Kátai Robi 23 éve alkotnak egy párt és azt állítják, még mindig szerelmesek egymásba. A házaspár szinte minden percét egymással tölti, de még mindig nem untak rá a másikra, sőt elképzelni se tudják, hogy több hetet külön töltsenek.

"Az a klasszikus szerelem, ami a legelején volt, az a bizsergős érzés nálam még megvan, de természetesen nem úgy már, mint az elején. Sok időt viszont nem tudunk egymás nélkül tölteni, de nem is szeretnénk" - árulta el Robi, miközben felesége helyeslően bólogatott.

A szőke énekesnő azt is elárulta, hogy mitől működik szerelmük, és házasságuk nehéz pillanatairól is nyíltan beszélt.

"Sokat szoktunk arról beszélgetni esténként, hogy hihetetlen, hogy már 23 éve együtt vagyunk, mert nem tűnik ilyen soknak. A mi esetünkben azért működik ennyire jól a kapcsolatunk, mert szeretjük egymást a legnagyobb hisztik és civakodások közepette is. Az a klasszikus mélypont még tényleg nem volt a kapcsolatunkban, de volt már nehéz időszakunk. Amikor megszületett a gyerekünk az első 6-7 hónap elég kemény volt, amikor tudatosult bennünk, hogy ezért a gyerekért már mi tartozunk felelősséggel és csak mi vigyázhatunk rá. Akkor próbáltunk felvenni egy új életritmust és az nehéz volt, de túljutottunk rajta."

Forrás: Life.hu