Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Visszataszító luxus volt az év sztárlagziján

A Facebook egyik alapítója, Sean Parker több mint kétmilliárd forintot tapsolt el az esküvőjére, ahol a vendégek majdnem megfulladtak a luxus giccstengerben.

Már hónapokkal Sean Parker lakodalma előtt megtudhattunk néhány elképesztő dolgot az eseményről, de most a Vanity Fair mindenre kiterjedő beszámolót közölt az azóta az évezred sztárlagzijaként emlegetett menyegzőről. A Napster kitalálója, illetve a Facebook egyik alapítója majdnem két és fél milliárd forintnak megfelelő összeget költött el arra, hogy minél emlékezetesebb legyen az Alexandra Lenasszal való egybekelése. Először is Kalifornia egyik legszebb erdei tisztására építtetett A Gyűrűk Ura díszlettervezőivel egy római romvárost, amihez hidak, vízesések, templom maradványok, oszlopcsarnokok és egy gigantikus vaskapu is hozzátartozott. A környéket japánból importált örökzöldekkel telepíttette be, mert egy kaliforniai erdő a nyár közepén nem volt elég zöld neki. A megfelelő illatról szintén nem őshonos rózsabokrok gondoskodtak. A díszítéshez több száz, egyedi elefántcsont színűre festett élővirágot használtak fel, és többek közt egy négycenti vastag szőnyeget is kreáltak a szirmokból, hogy azon sétálhassonbe az örömpár a felépített díszletek közé.
z igenek kimondása után a násznép Amerika legmenőbb szakácsainak főztjét élvezhette, az ókori asztalok körül, amikhez három méter hosszú, királyi trónt idéző kanapékon ülhettek oda. A lábuk alatt pedig igazi medveprém volt, hogy ne kelljen a drága cipellőjükkel az erdei talajt érinteniük. Bár az se okozott volna senkinek nagy kárt, ha összesározzák magukat, ugyanis a 364 meghívott mindegyike kapott az esküvő témájához illő ruhát a vőlegénytől, amiket A Gyűrűk Ura jelmeztervezője készített. Akik pedig unatkoztak a giccsparádéban, miközben Sting élőben énekelt, azok a több tucat, a lábuk körül ugrándozó hófehér nyuszival játszhattak. Vagy átlapozhatták azt a bőrkötéses könyvet, ami Sean és Alexandra kapcsolatának mesébe ültetett történetét foglalta magába.

Ha pedig mindez még nem lett volna elég, akkor Parker elénekelte A kis hableány egyik betétdalát kedvesének, mielőtt a gyűrűt az ujjára húzta volna. A világ egyik legifjabb milliárdosa ugyanis korántsem annyira laza és menő, mint ahogyan Justin Timberlake életre keltette A közösségi háló című David Fincher filmben.

Forrás: Story Online